93 213 39 45 aula@boscturull.catAula Ambiental Bosc Turull
Entra

Accedeix al teu compte

Usuari *
Contrasenya *

Bones Festes!!

  • Divendres, 21 Desembre 2018 12:43

Des de l'Aula Ambiental Bosc Turull, us desitgem unes bones festes!


Ja s'apropa el final d'aquest any 2018, i el tanquem amb un bon sabor de boca per tota l'activitat que ha tingut lloc a l'Aula, moltes gràcies a totes les persones i col·lectius que ens heu acompanyat!


Amb un calendari de tardor farcit d’activitats, hem tractat diferents temes que ens envolten.  Per exemple, hem après sobre biodiversitat, amb diferents itineraris que ens han descobert espècies de flora i fauna tant del Bosc Turull com de Collserola. Hem treballat algunes problemàtiques socioambientals mitjançant diferents llenguatges artístics ,per apropar temes com l'agroecologia a tots els públics, i també hem contribuït a la comunitat amb tallers per fer més sostenibles els nostres hàbits i encaminar-nos cap a un estil de vida més conscient i més acord amb el nostre entorn natural i social.

D'aquest any, ens agradaria destacar les formació de Disseny en Permacultura i el Curs d'Educació i Interpretació Ambiental Inclusiva, on hem pogut descobrir i adquirir eines i tècniques per a una relació  efectiva entre professionals i persones amb diferents tipus de discapacitat i per fer accessibles les activitats d'educació ambiental a tots els públics. I també mencionar que ens alegra haver acompanyat i participat del Fem Mercat Vallcarca, projecte que es va impulsar des de l'Aula i que aquest any ja s'ha consolidat amb les seves 4 edicions per promoure el consum conscient i el teixit veïnal al llarg de les diferents estacions de l'any!          

A més, volem agrair el nou programa d’Aprenentatge i Servei que hem iniciat conjuntament amb l'Associació DEPANA i l'Institut Mare de Déu del Coll, que ha permès als alumnes millorar els seus coneixements sobre alguns aspectes del medi ambient alhora que han col·laborat a mantenir i millorar la vida del Bosc Turull. I agrair, també, a totes les entitats que heu fet ús dels espais de l'equipament, per continuar omplint-lo de vida, i que també heu col·laborat en les tasques de manteniment del Bosc a través de les jornades comunitàries.


Així doncs, acomiadem la darrera estació de l'any  amb la satisfacció de la feina realitzada,  i donem la benvinguda al solstici d'hivern, prenent uns dies per descansar i recollir-nos, com fan la majoria d'animalons per aquestes dates. Tornarem el dia 7 de gener amb les piles ben carregades i un munt de noves activitats per continuar aprenent i gaudint del medi que ens envolta! Com podeu veure a la nostra web, ja teniu un petit avançament de les primeres propostes, la jornada comunitària del 26 de gener (Dia Mundial de l'Educació Ambiental)  per combatre la processionària, i la sessió “Carrega’t d’Energia”, el dia 31 de gener, per aprendre tot el que cal saber sobre els comptadors digitals.

Desitgem que gaudiu molt d'aquestes festes i de la vida que us envolta, ens veiem a la tornada!

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Agenda

Adreça i Horaris

Adreça

C/Passeig Turull, 2-4 
08023 Barcelona
Tel 93 213 39 45

Horari (tardor i hivern)

Dilluns: tancat
Dimarts, dijous i divendres: 9:30 a 14:30h
Dimecres tarda: 15:00 a 18:00h
Dos dissabtes al mes: 10 a 14h

Horari (primavera i estiu)

Dilluns: tancat
Dimarts, dijous i divendres: 9:30 a 14:30h
Dimecres tarda: 15:30 a 19:30h
Dos dissabtes al mes: 10 a 14h