Imprimir aquesta pàgina

Presentació de la Maleta de la Biodiversitat

  • Dimarts, 29 Setembre 2015 08:25

Fa tot just una setmana va tenir lloc a l'Aula Ambiental Bosc Turull la presentació de la Maleta de la Biodiversitat, una activitat que va resultar ser molt profitosa!

IMG 20150922 WA0006  IMG 8158


La presentació de la Maleta de la Biodiversitat es va dividir en dues parts. Inicialment es va presentar el catàleg de recursos sobre biodiversitat que es va actualitzar al 2014 i la novetat en aquesta maleta de recursos que és una aplicació per a tauletes, on s'inclou una selecció de recursos que poden ser utilitzats a l'exterior mentre es realitzen activitats.

Posteriorment els assistents van realitzar una activitat de descoberta de la biodiversitat als exteriors de l'aula ambiental per a tastar la tauleta i fer ús de les guies i material que trobaran disponible en préstec a l'Aula Ambiental Bosc Turull i/o al Servei de Documentació d'Educació Ambiental en funció de la disponibilitat.

IMG 8174  IMG 8160

 

Si voleu més informació de les activitats que fem a l'Aula Ambiental Bosc Turull no oblideu consultar la notícia de Programació de les activitats de tardor! També ens podeu seguir a Facebook i Twitter.