93 213 39 45 aula@boscturull.catAula Ambiental Bosc Turull
Entra

Accedeix al teu compte

Usuari *
Contrasenya *

S'apropa el Cicle Arrelarts!

  • Divendres, 09 Setembre 2016 11:35

CICLE ARRELARTS: ART I CULTURA PER A LA TRANSFORMACIÓ SOCIOAMBIENTAL

L'art, la música, el teatre, la poesia i el cinema seran els protagonistes de l'Aula Ambiental Bosc Turull en el marc del cicle Arrelarts.

CartellArrelarts

Durant els dies 1, 8, 13 i 20 d'octubre el Bosc acollirà diferents disciplines artístiques que posaran al centre del debat la importància de caminar cap a una major sostenibilitat de les nostres ciutats i vides.

Estrenarem el mes d’octubre, dissabte 1 d’octubre, amb la primera jornada del cicle, a través de l’humor de la companyia Xucrut Teatre. Després de l’obra Quina tela! podrem reflexionar sobre les nostres pautes de consum de roba, quins efectes tenen i veure quins canvis podem fer-hi de la mà de SETEM i la seva campanya Roba Neta.

Dissabte 8 d’octubre farem un taller per exprimir la nostra creativitat acompanyats de Kevin Buckland i explorarem com fusionar l’art i l’activisme en la defensa del canvi climàtic.

Al cap d’una setmana, dijous 13 d’octubre, continuarem experimentant nous llenguatges per posicionar-nos contra la mercantilització de la natura a través de relats i versos de Gustavo Duch acompanyats de la música de Tomás de los Santos.

L’últim dia del Cicle Arrelarts, dijous 20 d’octubre, el dedicarem a l’art audiovisual i la mobilitat. La pel·lícula ‘Bicicletes vs cotxes’ serà el punt de partida per repensar el model de ciutat i mobilitat que volem. També faran les seves aportacions la Plataforma per la qualitat de l’aire i l’Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP).

Un total de quatre sessions amb les quals treballarem el compromís social i la visió crítica del nostre entorn potenciant la corresponsabilitat, la creativitat, l’ètica i l’ecologia.

Us animem a venir i participar d’aquest cicle a la fresca gratuït durant quatre vespres del mes d’octubre al meravellós entorn de l’Aula Ambiental Bosc Turull.

Inscriu-te al següent formulari: 

https://goo.gl/forms/xyt30btKlXJW8Vrm2 

 

També podeu consultar el pdfDossier de premsa Cicle Arrelarts

 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Agenda

Adreça i Horaris

Adreça

C/Passeig Turull, 2-4 
08023 Barcelona
Tel 93 213 39 45

Horari (tardor i hivern)

Dilluns: tancat
Dimarts, dijous i divendres: 9:30 a 14:30h
Dimecres tarda: 15:00 a 18:00h
Dos dissabtes al mes: 10 a 14h

Horari (primavera i estiu)

Dilluns: tancat
Dimarts, dijous i divendres: 9:30 a 14:30h
Dimecres tarda: 15:30 a 19:30h
Dos dissabtes al mes: 10 a 14h